WhatsApp ar putea permite editarea sŸi revocarea mesajelor transmise anterior

De câte ori nu ne-am fi dorit să nu scriem anumite lucruri prin serviciile de mesagerie instantanee sau să fi scris altceva ori pur şi simplu să corectăm greşelile de scriere? Ei bine, utilizatorii celebrului serviciu WhatsApp ar putea avea, pe viitor, această posibilitate.

O versiune beta, a unui viitor pachet de actualizări pentru acest serviciu sugerează faptul că WhatsApp va permite editarea sau revocare mesajelor care au fost deja trimise. Nu vă bucuraţi prea tare, pentru că există totuşi o condiţie şi anume ca destinatarul să nu le fi citit deja.

Deci, nu veţi putea schimba conversaţiile, pentru a demonstra cuiva că nu aţi spus ceva anume, dar chiar şi aşa, tot e bine. Aveţi timp să ştergeţi un mesaj în care îi spuneţi şefului că demisionaţi în cazul în care vă răzgândiţi. Evident, foarte important ca acesta să nu fi fost pe fază şi să fi citit deja mesajul înainte să-l ştergeţi.

Deocamdată nu există informaţii legate de introducere a acestei noi funcţii, dar cu siguranţă că mai sunt câteva aspecte de reglat. Nu este un lucru imposibil, dar totul trebuie să fie bine pus la punct pentru a nu naşte controverse.