Sepsi Sfantu Gheorghe - Juventus Bucuresti 2-1. Prelungiri nebune

Sepsi SfÔntu Gheorghe a cÔ╚Ötigat meciul jucat la Bra╚Öov contra lui Juventus Bucure╚Öti, scor 2-1, ţn etapa a doua a Ligii 1. Dup─â o prim─â jum─âtate de or─â dominat─â steril de gazde, Juventus a lexaarts/Getty Images/iStockphoto Shooting at goal

Sepsi Sfântu Gheorghe a câ╚Ötigat meciul jucat la Bra╚Öov contra lui Juventus Bucure╚Öti, scor 2-1, în etapa a doua a Ligii 1.

Dup─â o prim─â jum─âtate de or─â dominat─â steril de gazde, Juventus a avut ╚Öansa deschiderii scorului, dar ╚Öutul expediat de Stoenac a trecut pu╚Ťin pe lâng─â vinclu. Sepsi a punctat în partea a doua, la cap─âtul unei faze în care Fulop a trimis ini╚Ťial în bar─â o centrare a lui Patrick Petre, pentru ca apoi Ghinga s─â lupte cu funda╚Öii ilfovenilor ╚Öi s─â introduc─â mingea în poart─â.

Finalul de meci le-a apar╚Ťinut oaspe╚Ťilor, care ar fi putut restabili egalitatea la ocaziile lui M─âz─ârache ╚Öi ╚Üâru, dar Sepsi a mai punctat o dat─â în primul minut de prelungire, prin Claudiu Herea, aflat la prima reu╚Öit─â în Liga 1.

Stoenar a punctat ╚Öi el dou─â minute mai târziu, printr-un ╚Öut fenomenal din prima, din afara careului ╚Öi a stabilit scorul final al confrunt─ârii.