Preşedintele Klaus Iohannis s-a apucat de golf. El şi-a comandat echipament profesional de la un magazin din Cluj

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au fost în vizită la Transilvania Golf Club, un club de golf aflat la 19 kilometri de Cluj-Napoca, ocazie cu care şi-a comandat echipament profesional pentru practicarea acestui sport. În aceeaşi zi, preşedintele a luat masa la un restaurant din oraş. Preşedintele Klaus Iohannis se apucă serios de golf. La începutul săptămânii, el a vizitat clubul de golf din comuna Sânpaul, aflată la 19 km de Cluj. El nu a jucat, dar şi-a comandat de aici echipament profesional de golf fabricat în Marea Britanie de o companie americană. Aici există singurul magazin de golf din România aflat în incinta unui club de golf – Golfstore.

Proprietarii Transilvania Golf Club au postat, luni, o fotografie pe pagina de Facebook cu preşedintele Iohannis şi soţia acestuia, cu următorul mesaj: „Vizita Presedintelui a doua zi dupa President's Day. Mulţumim de vizită, vă dorim succes şi "Play your Best”. TRANSILVANIA GOLF CLUB este o asociaţie nonprofit al cărei scop este facilitarea practicării golfului de către membrii şi simpatizanţii săi, a tuturor celor interesaţi, promovarea golfului ca sport, sprijinirea performanţei în golf precum şi crearea facilităţilor necesare practicării acestuia. Popularizarea valorilor şi a spiritului golfului este de asemenea un obiectiv permanent pentru noi.

Familia Iohannis la restaurantul „Casa Boema”.
ÎN ACEEAşI ZI A LUAT MASA LA UN RESTAURANT DIN ORAş „Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, ne-a făcut o surpriză şi a luat masa la Casa Boema! Îi multumim mult pentru alegere!”, au postat, luni, pe pagina de Facebook reprezentanţii restaurantului „Casa Boema” din Cluj-Napoca. “A fost într-o vizită privată”, a declarat pentru „Adevărul” preşedintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, pentru „Adevărul”. Citeşte şi Preşedintele României, Klaus Iohannis, fotografiat într-un restaurant din Cluj

citeste totul despre: klaus iohannis carmen iohannis golf transilvania golf club octavian damian sanpaul 1 share Tweet 7 Live 7 vizitatori citesc articolul în acest moment Laura Andreea PopaProfil +1 (1 voturi)