Pasajul Piaţa Sudului din Bucureşti este închis până duminică dimineaţă

Pasajul Piaţa Sudului este închis până duminică la ora 07:00, pe sensul de mers dinspre strada Niţu Vasile către pasajul Mihai Bravu, potrivit unui anunţ transmis de Brigada Rutieră a Capitalei. La 3 luni de la deschiderea sa, pasajul este închis pentru finalizarea tapetării pereţilor pasajului cu tablă şi realizarea iluminatului public, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Primăria Generală a Capitalei a anunţat că traficul rutier şi pietonal prin Pasajul Piaţa Sudului ar trebui să fie reluat în totalitate la finalul lunii iulie, mai exact pe 28 iulie, scrie Mediafax.

"Este ultimul termen pe care Municipalitatea îl ia în considerare, în caz contrar vom proceda la rezilierea contractului. Vreau sa fie clar pentru toată lumea că acesta este ultimul termen pe care îl accept! Trebuie să înţelegeţi că finalizarea acestui pasaj nu este doar o provocare pentru mine, ci şi o responsabilitate pe care o avem cu toţii faţă de bucureştenii care locuiesc în zonă sau tranzitează intersecţia de la Piaţa Sudului. De aceea vă cer să luaţi toate măsurile necesare pentru a nu mai exista întârzieri în derularea lucrarilor", a transmis constructorilor Gabriel Firea, Primarul General al Capitalei.

Pasajul de la Piaţa Sudului a fost deschis parţial circulaţiei pe 28 aprilie, traficul desfăşurându-se pe o singură bandă pe sens.

citeste totul despre: pasajul piata sudului pasaj blocat reparatii drumuri capitala blinkfeedss 0 share Tweet Live vizitatori citesc articolul în acest moment 0 (0 voturi)