Jurnal de călătorie scris pe BlackBerry, la UniCredit România – INTERVIU.

Codrut Nicolau este bancher de 15 ani. Lucreaza pentru Unicredit din 1998 si in prezent ocupa functia de Retail Commercial Strategy Director. Dincolo de activitatea din banca, Codrut a incercat sa isi urmeze spiritul creativ, a terminat cursul de leadership creativ organizat de asociatia Erudio si recent a decis sa lanseze o carte intitulata ,,Jurnalul unui bancher pe drumuri'. ,,Carticica este, dincolo de toate, un pretext pentru a sta de vorba cu tine, a incerca sa te uiti altfel la lume si ... Codruţ Nicolau este bancher de 15 ani. Lucrează pentru Unicredit din 1998 şi în prezent ocupă funcţia de Retail Commercial Strategy Director. Dincolo de activitatea din bancă, Codruţ a încercat să îşi urmeze spiritul creativ, a terminat cursul de leadership creativ organizat de asociaţia Erudio şi recent a decis să lanseze o carte intitulată ,,Jurnalul unui bancher pe drumuri".

,,Cărticica este, dincolo de toate, un pretext pentru a sta de vorbă cu tine, a încerca să te uiţi altfel la lume şi a gusta "realitatea", mai cu toate simţurile - nimic nou sub soare", aşa îşi descrie Codruţ lucrarea.

Pe scurt cartea este un jurnal de călătorie pe care un corporatist a scris-o pe parcursul a trei ani folosindu-se de un BlackBerry. A consemnat întâmplări din călătoriile sale, întâmplări fie amuzante, fie cu ceva mai multă profunzime.

Am vrut să aflăm de unde a apărut ideea de a scrie cartea sau mai precis, de unde acest ,,fior" artistic aşa cum spune chiar Codruţ Nicolau, al unui om cu o carieră de succes în mediul bancar.

Citeşte interviul integral pe managerexpress.ro