Julio Iglesias vinde un teren din Miami pentru 150 milioane de dolari

Cântaƒretul spaniol Julio Iglesias a pus în vânzare pentru suma de 150 de milioane de euro un teren de 2,97 hectare în Indian Creek, o insulaƒ din Miami cunoscutaƒ drept 'buncaƒrul milionarilor', a anuntat agentia însaƒrcinataƒ cu realizarea tranzactiei. Pe insulă există numeroase proprietăţi de lux ale unor oameni de afaceri, artişti, magnaţi şi sportivi, un câmp de golf privat, ba chiar o forţă de poliţie proprie şi de o patrulă marină cu program de lucru de 24 de ore din 24, a detaliat agenţia The Jills.

Terenul artistului în vârstă de 73 de ani, care trăieşte la Miami, include patru loturi cu vedere la Golful Biscayne, singurele terenuri riverane pe care încă nu există construcţii. Agenţia a precizat că terenurile, cu o suprafaţă de 29.700 de metri pătraţi fac parte dintr-un total de cinci parcele pe care cântăreţul le deţine pe insulă.

Indian Creek reprezintă culmea luxului la Miami şi a deveni proprietarul a circa trei hectare care se întind chiar pe malul oceanului este cu adevărat un vis şi o oportunitate unică, a precizat Jill Eber, de la agenţia The Jills, citat joi de EFE.

Julio Iglesias a făcut recent obiectul unei investigaţii la Miami desfăşurată de un detectiv privat pentru a se stabili dacă este tatăl unui tânăr, Javier Sánchez, născut în 1976. Detectivul a întâmpinat numeroase dificultăţi datorită dispozitivului foarte bun de supraveghere pe care îl deţine proprietatea lui Iglesias.

Compararea probelor de ADN de la 15 obiecte culese de detectiv în timpul misiunii sale a determinat în proporţie de 99,99% posibilitatea ca artistul spaniol să fie tatăl lui Sánchez, noteaza agerpres .