FOTO Întâlnire surpriză între Simona Halep şi unul dintre cei mai mari fotbalişti români: „Tu eşti motivul pentru care toţi ne-am îndrăgostit de tenis“

Simona Halep se bucură din plin de vacanţa pe care şi-a luat-o după turneul de la Wimbledon şi deocamdată stă departe de terenul de tenis. Halep a petercut câteva zile la Constanţa, apoi a venit în Bucureşti, unde a mers să vadă un meci la BRD Bucharest Open. Simona a avut partea aseară de o întâlnire surpriză, la o terasă din Bucureşti. Ea a dat acolo peste fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, care era împreună cu Bogdan Stelea şi cu actriţa Irina Antonie. Întâlnirea a ajuns pe reţelele sociale, spre deliciul fanilor, la fel şi schimbul de amabilităţi dintre Simona şi Cristi.

Simona Halep: "Întotdeauna te-am admirat şi ai fost o inspiraţie pentru mine şi cred că pentru mulţi alţii. Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din România.Cristian Chivu

Cristi Chivu: 🎾 ,,Tu eşti motivul pentru care ne-am îndrăgostit cu toţii de tenis @simonahalep #echipahalep @stelea.bogdan #susţinere #oricearfi #numărulunualmeu #întotdeauna #mândru #creziîntine "

citeste totul despre: simona halep cristi chivu halep chivu stelea blinkfeedrrss 232 share Tweet 9 Live 9 vizitatori citesc articolul în acest moment 0 (0 voturi)