6 saƒptaƒmani va dura panaƒ cand toti cei care au precomandat caƒsŸtile AirPods le vor primi

Căştile AirPods sunt aşteptate deja de mai bine de două luni, pentru că Apple a dat startul precomenzilor la puţin timp după ce le-a anunţat. Din cauza unor probleme tehnice Apple a început livrările abia săptămâna trecută, iar pentru a livra căştile către toţi cei care le-au precomandat va dura cel puţin 6 săptămâni.

Primele unităţi ar trebui să ajungă la clienţi începând cu 21 decembrie, dar onorarea tuturor comenzilor va fi un proces de durată. Sperăm, doar că Apple va face livrările în funcţie de ordinea cronologică în care au fost comandate. Mi-ar părea foarte rău pentru cineva care şi-a comandat de acum două luni căştile să mai aştepte încă o lună şi jumătate să-şi primească noile AirPods .

Cât despre problemele legate de întârzieri, deşi nu există o explicaţie oficială a celor de la Apple, una dintre variante ar fi fost legate de modul în care cele două căşti se conectează la noile iPhone. Ţinând cont că în mod normal nu poţi conecta două accesorii wireless prin Bluetooth în acelaşi timp la acelaşi telefon, ne putem imagina că le-a luat ceva celor de la Apple să rezolve această problemă.

Cea de a doua variantă ar fi fost legată de ceva prezenţa unui zgomot de fundal în timpul funcţionării, dar această problemă ar fi putut fi şi ea generată de sistemul de conectare prin Bluetooth.

Oricare ar fi motivul, cel mai important lucru, pentru cei care le-au comandat, este că accesoriile audio sunt pe drum, iar la un preţ de 160 de dolari, ar trebui să aibă parte de o experienţă fără cusur. Nu de alta, dar după o asemenea întârziere, nu cred că Apple şi-ar dori un scandal legat de calitatea produsului.